Emilia, Pienen Harrastepuodin kauppias

Palapelikauppa Pieni Harrastepuoti aloitti vuoden 2022 alkupuolella. Aluksi oli vain verkkokauppa, mutta joulukuussa 2022 avasin myös kivajalkamyymälän Helsingin Malmille. Rakastan palapelejä ja haluan tarjota mukavan palapelihetken myös sinulle, pelailetpa sitten yksin, lapsen kanssa tai ystävien seurassa.

Yritys Pieni Harrastepuoti 

Palapelikauppa Pieni Harrastepuoti on palapeleihin, palapelitarvikkeisiin, peleihin ja oheistuotteisiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi nyt myös palapelikauppa Helsingin Malmilla, jossa pääset tutustumaan eri palapelimerkkeihin ja pääset testaamaan palapelialustoja.  Myymälässä on aina jokin yhteispalapeli menossa ja sitä kootaan palapelisalkun alustan päälle

Palapelejä tilauksesta toiveiden mukaan

Tilataan palapejä aihe- ja palamäärätoiveiden mukaan. Kuuntelen myös palapelimerkkitoiveita. Kerro vain, mitä kaipaat, niin pyritään toteuttamaan palapelitoiveesi! Ota yhteyttä pieniharrastepuoti (at) gmail.com

Palapeliuutuudet ja ennakkoon tilattavat palapelit löydät etusivun kautta. Tutustu myös esimerkiksi palapelialustoihin ja muihin palapelitarvikkeisiin. Jos jokin alusta on loppu, voit laittaa viestiä niin varaan sinulle sellaisen.

Miksi valikoimaan juuri palapelit ja pelit?

Emilia Eloranta ja Jan van Haasteren palapeli.
 

Pienen Harrastepuodin idea syntyi omista harrastuksistani ja ajanvietosta ystävien kanssa. Pelailua, hyvää ruokaa ja seuraa, mikäs sen mukavampaa! Palapelien kokoamisella on myös pitkät perinteet. Palapelit ovat tuttuja monelle jo lapsuudesta ja vanhemmat haluavat tarjota tekemisen iloa myös lapsilleen. Yhdessä tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Palapelit on suosittua taukopuuhaa myös työpaikoilla.

Palapelit ovat olleet itselleni pitkäaikainen harrastus, sillä mielestäni palapelien kokoaminen on oiva tapa rentoutua ja unohtaa kiireet. Lisäksi ne ovat lisänneet hahmottamis- ja keskittymiskykyäni. Toisinaan palapelejä on ihana tehdä pienemmällä palamäärällä tai helpommalla kuvalla, jotta tekemiseen saa vaihtelua. Sitten voin taas keskittyä suurempiin palamääriin. Palapelien parissa on myös helppo haastaa itseään. Haastavia, mutta mieluisia palapelejä on esimerkiksi Wasgij- ja Mystery-pelit.

Tykkään mielelläni auttaa muita palapelien aiheen ja merkin valinnassa. Siinä voin käyttää omaa kokemustani ja tietoani. Palapeliharrastus on tuonut mukanaan myös uusia ystäviä ja tuttavia samalla, kun olen vaihtanut, myynyt ja ostanut pelejä muilta harrastajilta.

Pieni Harrastepuoti, palapelit ja palapelien kokoamisen MM-kilpailut jutuissa

Palapeleistä, palapelikaupasta ja minusta on kirjoitettu juttuja Helsingin Sanomiin, Koillis-Helsingin Lähitietoon ja Helsingin Uutisiin.

Helsingin Sanomiin jutun kirjoitti Kimmo Oksanen ja kuvat otti Rio Gandara. Juttu Malmilla piilee puoti, joka ei myy mitään valmista – Sen omistaja valmistautuu erikoiseen MM-kilpailuun

Helsingin Uutiset julkaisi jutun Helsingin ainoa palapeleihin erikoistunut kauppa on Malmilla – Näiden perään tosiharrastajat kyselevät. Jutun kirjoitti toimittaja Marjo Rämö.

Malmin myymälän osoite

Kotinummentie 4 D
00700 Helsinki
Vieraspaikat oven edessä

Aukioloajat

Tiistai & keskiviikko: klo 14-18
Lauantai & sunnuntai: klo 12-17
Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Shopping Cart
Scroll to Top