Trevellin palapelit testissä

Trevellin palapelit kiinnostivat Heidiä heti, kun hän näki kuva-aiheet. Yhden talviaiheisen hän jo kokosikin.

Heidi Siipola ihastui Trevellin palapelien piirrosmaisiin kuviin ja päätti testata heti yhden.

Heidi tykkää värikkäistä palapeleistä. Sellaisista, missä on selviä piirroksia ja yksityiskohtia. Maisemat hän jättää väliin.

Trevellin palapelit kiinnostivat Heidiä heti, kun hän näki kuva-aiheet. Yhden talviaiheisen hän jo kokosikin.

– Tykkäsin paloista aivan suunnattoman paljon. Aluksi kootessa pelkäsin, että miltäköhän purkaminen tuntuu, kun palat napsahtelevat niin tiiviisti yhteen. Purkaminen oli lopulta helppoa, ei tarvinnut yksitellen paloja alkaa erottelemaan peläten, että palat hajoavat käsiin. Kyllä hinta-laatu täsmää tässä merkissä.

Heidin on vaikea verrata Trevellin palapeljä muihin merkkeihin.

– Palojen mattaisuus oli iso apu tummissa kohdissa, sillä sain koottua palapeliä keinovalon avulla. Laatikossa tulee myös pieni juliste, jota voi pitää pöydällä tarvittaessa. Laatikon laatu oli myös iso plussa. Sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni. Laatu paistaa näissä paloissa, vaikka palapelipölyä vähän löytyikin. 

Heidi suosittelee kokeilemaan merkkiä. – Ostan kyllä tulevaisuudessakin. 

Ostopäätökseen vaikuttaa kuvat.

– Kuten kerroin, tykkään yksityiskohtaisista ja piirrosmaisista, etenkin näistä selvistä. Pienyrittäjän tukeminen on myös aina kiva juttu.

Palapeli-innostus iski

Heidi teki pienenä palapelejä paljon vaarinsa kanssa. Noin kolme vuotta sitten hän aloitti tekemään aktiivisemmin.

– Vuonna 2021 aloin tekemään sen vertaa aktiivisesti, että aloitin oman Instagramin @lunapuzzle, että pysyn perässä mitä olen tehnyt. Lähti vain siitä, että jotain muuta tarvitsi tehdä kuin koneella istumista koulutehtävien parissa. 

Enimmäkseen Heidi tekee palapelejä, joissa on 1000 palaa. Joskus 500 palaisen välipalaksi.

Palapelin ääressä Heidi saa olla hetken rauhassa. 

Palapelit hän kokoaa olohuoneen pöydällä.

– Minulla erillinen Ikeasta hankittu pöytätaso, jota voin siirrellä. Ravensburgerin palapelisalkkua haaveilen ikuisesti, ehkä sen joskus itselleni pystyn hankkimaan. Palapelit kokoan yksin, mutta kerran vuodessa teen mieheni kanssa joulupalapelin.

Tutustu Pienen Harrastepuodin palapelivalikoimaan ja löydä mieluista koottavaa. Palapelitarvikkeet-sivulta löydät lajittelijat, palapelialustat, palapeliliimat ja esimerkiksi Easy Standin, jonka avulla palapelilaatikon kansi tai juliste pysyy pystyssä. Tutustu ihmeessä!

Kommentoi

Shopping Cart
Scroll to Top