Water & Wines 1000p Scotland Whisky

45,00  sis. alv 24%

Lähde matkalle Skotlantiin ja tutustu skotlantilaiseen viskikulttuuriin.
1000 palaa
Valmis koko 48 x 68 cm
Valmistaja Water & Wines, valmistettu Saksassa.

Varasto loppu

Water & Wines Skotlannin viskit palapeli (Scotland Whisky) on viskin ystävän ihannepalapeli: maantietoa, tietoa viskeistä, väriä ja selkeät alueet, josta kokoaminen on helppo aloittaa. Skotlanti-palapeli matkailun ja viskien ystäville, illanistujaisiin ja yhteisiin hetkiin ohjelmaa.

Tutustu skotlantilaisen viskin kiehtovaan maailmaan tämän huolellisesti suunnitellun palapelin avulla. Sukella viiteen erilliseen Scotch Whisky -alueeseen, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, kun kokoat kauniisti kuvitetun Skotlannin kartan. Tutustu alueen rikkaaseen historiaan ja tutustu ikonisiin tislaamoihin, jotka ovat olleet Skotlannin viskinvalmistusperinteiden ylläpitäjiä sukupolvien ajan.

Palapelilaatikon sisältä löydät runsaasti lisäsisältöä, joka lisää tietämystäsi ikonisten skotlantilaisten single-malt-viskien osalta ja saat tietoa viskin maistamisesta.

Pakkaus sisältää posterin, mistä on helpompi kootessa katsoa kuvaa.

Water & Wines Skotlannin viskit palapeli ja muut Water & Wines -pelit löydät pienempien palapelivalmistajien pelejä esittelevältä sivulta. Esimerkiksi Kalifornian viinejä esittelevä palapeli tarjoilee kattavan annoksen kokoamisen iloa ja tietoa viineistä.

Sopivat koamista ja säilyttämistä helpottavat alustat ja lajittelulaatikot löydät tarvikkeita esittelevältä sivulta.

 

Water & Wines -pelien valmistajaan pääset tutustumaan heidän omilla kotisivuillaan.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top