Wasgij Original Disney Mickey’s Party

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Uusimmassa Wasgissa pääset mukaan juhlimaan Mikin ja Minnin kanssa.

1000 palaa

Valmis koko 68 x 49 cm.

Valmistaja Jumbo

 

Varasto loppu

Wasgij Original Disney Mickey’s Party palapeli on Wasgij-pelien uutuus, jossa palapelin kokoaja pääsee mukaan Mikki Hiiren juhliin.

Wasgij-peli on alankomaalaisen Jumbon valmistama. Wasgissa pääset mukaan juhlimaan yhdessä Mikin ja Minnin kanssa. Mitä kaikkea juhlissa oikein tapahtuukaan. Se selviää ratkaisemalla mysteeripeli.

Wasgij Original -pelissä kootaan sitä, mitä kansikuvan henkilö näkee. Mickey’s Part-palapelissä mietit, mitä Minni näkee.

Wasgijt ovat erikoisia palapelejä ja suosituja, koska palapelin tekeminen on aivan uusi kokemus tavalliseen peliin verrattuna. Wasgijn kuvat tarjoavat huumorillaan iloa ja värikkäitä yksityiskohtia. Kokoaminen on hauskaa puuhaa vaikka kaveriporukalle tai koko perheen yhteiseksi tekemiseksi. Pystyttekö te ratkaisemaan mysteeripalapelin tarjoaman pulman?

Tutustu myös muuhun Pienen Harrastepuodin Wasgij-palapelien valikoimaan ja löydä itsellesi tai lahjaksi mysteeri ratkaistavaksi.
Lue myös Kristiinan haastattelu, jossa hän kertoo innostuksestaan koota Wasgij-pelejä. Hän kertoo, mitä Wasgijssa oikein koukuttaa tekemään niitä toinen toisensa jälkeen.

Wasgij Original Disney Mickey’s Party palapeli ja muut pelit on joskus vaikea säilyttää, kun ruokapöytää tarvitaan muuhun käyttöön. Tutustu vinkkeihin, miten keskeneräistä palapeliä on helpoin siirtää ja säilyttää.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top