Sale!

Ravensburger Wooden Lovely Cat 150p

Alkuperäinen hinta oli: 24,95 €.Nykyinen hinta on: 22,46 €. sis. alv 24%

30pv alin hinta: 22,46 .

Kissa puinen palapeli, 150 ihastuttavaa palaa. Mukana erikoisen mallisia paloja. Palapeli on muotopalapeli, jonka reunat eivät ole suorat vaan palapelin reunat myötäilevät kukkien, kissan ja muiden eläinten muotoja.

Palapeli on laserleikattu 150 monimuotoiseksi palaksi 4 mm paksusta puusta. Mukana on 15 erikoismuotoiltua ja teemaan sopivaa palaa.
Valmiin palapelin koko noin 27 x 20 cm.
Valmistaja Ravensburger

Varasto loppu

Wooden Kissa puupalapeli (Wooden Lovely Cat) on Ravensburgerin 150 palan palapeli. Puinen palapeli leikataan laserleikkurilla, joten palat ovat todella tarkkareunaiset ja kaikki palat ovat yksilöllisiä.

Palapelin kuvassa kissa katsoo kukkaan lehahtanutta perhosta. Perhoset, leppäkerttu, kimalaiset, hiiri ja perhosen toukka nauttivat kukkien medestä.

Kaikki puiset palapelit on valmistettu 4 mm paksusta puusta ja palat on leikattu lasermenetelmällä. Kaikki palat ovat yksilöllisiä ja sopivat vain omille paikoilleen. Joukossa on pelin aiheeseen sopivia erikoispaloja, kuten perhosen ja kukan malliset palat.

Ravensburger on valmistanut palapelejä jo yli 130 vuotta. Ravensburgerin palapelivalikoimassa löytyy aiheita moneen makuun: maisemapalapelit, hauskat kissat, puutarhat ja kukat, eläimet ja Disney-palapelit. Tutustu palapelikaupan Ravensburgerin palapeleihin ja löydä innostavaa koottavaa.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top