Ravensburger 1000p Crazy Cats Haberdashery

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Nauti hassujen kissojen touhuista Mrs Hardwickin kangaskaupassa. Tämä hurmaava palapeli on täynnä pieniä yksityiskohtia. Erilaiset leikkisät kissat leikkivät kelojen, nappien ja kankaiden joukossa.

1000 palaa
Kuvitus Linda Jane Smith
Valmiin palapelin koko 70 x 50 cm
Valmistaja saksalainen Ravensburger

Varasto loppu

Crazy Cats kangaskaupassa palapeli on Ravensburgerin 1000 palan palapeli, jonka kuvassa hassut kissat leikkivät lankarullien, nappien ja kankaiden kanssa. Palapeli kuuluu kuvittaja Linda Jane Smithin Vintage-sarjaan.

Palapeliä kootessasi löydät yksityiskohtia hyllyjä tutkivista uteliaista kissanpennuista ja niiden aiheuttamasta sotkusta. Tämä palapeli innostaa varmasti kissojen ja palapelin ystävät monipuolisilla ja humoristisilla yksityiskohdilla.

Crazy Cats kangaskaupassa palapeli sopii kaikenikäisille eli on sopiva perheystävällinen haaste, joka on sekä viihdyttävä että mukaansatempaava kaikille.

Kaikki palapelit palamäärittäin -osiosta löydät palapelit lasten ensipeleistä lähtien aina tuhansien palojen palapeleihin. Kauppa-sivulta löydät kaikki palapelikaupan tuotteet kuten lahjaideat.
Tutustu  Ravensburgerin palapelisalkkuun, johon mahtuu maksimissaan 1000 palan palapeli. Palapelilaukussa on irrallinen kokoamisalusta ja integroidut palapelin palojen lajittelukaukalot.

Tutustu myös muihin palapelitarvikkeisiin kuten alustat palapelille, liimat ja lajittelijat.

 

 

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top