Magnolia 1000p The Queen’s Gambit

24,95  sis. alv 24%

Shakkilaudan äärellä istuu nainen, joka suunnittelee ensimmäistä siirtoaan. Tummaa taustaa rikkoo kruunumainen kuvio, mikä helpottaa tummien osioiden kokoamista. Samoin kuin se, että Magnolian palat eivät kiillä.
Kuvitus Romi Lerda

1000 palaa
Valmiin palapelin koko 68 x 48 cm
Valmistaja Mognolia Puzzles

Varasto loppu

Kuningattaren pelinavaus palapeli (The Queen’s Gambit) on Magnolian 1000-palainen, aiheena shakki. Kuvassa nainen istuu shakkilauta edessään ja miettii ensimmäistä siirtoaan. Kuvitus Romi Lerda.

Magnolian palapeleissä on korkeatasoinen leikkaus ja palat ovat saaneet kiittävää palautetta. Palat eivät kiillä, joten tummatkin alueet on helpompia koota palojen muodon mukaan.

Tutustu myös muihin palapelikaupan palapeleihin ja löydä innostavaa koottavaa. Tämä 1000 palan palapeli sopii palapelialustalle, palapelisalkkuun ja palapelimatolle, jolloin palapeliä on helppo säilyttää ja siirrellä tarpeen mukaan.

Lahjaideat-sivulta löydät esimerkiksi Liisa Ihmemaassa ja Star Wars -mukit sekä Disney Stitch-puupalapelin ja kissa-aiheisen puisen palapelin sekä palapeli-korvakorut ja -avaimenperät.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top