Falcon 4x1000p Family Time at Christmas

45,90  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 45,90 .

Family Time at Christmas -palapelit kuuluvat Falconin multipakkaukseen. Palapelilaatikossa on neljä ihastuttavaa joulu-aiheista 1000 palan joulupalapeliä. Palapelien mukana on jokaisesta palapelistä julistekuva auttamassa kokoamisessa.

Kuvitus Victor Mclindon.

Valmiin palapelin koko 69 x 49 cm.
Palapelin valmistaja Falcon de Luxe.

Tutustu Palapelitarvikkeet-sivulla oleviin tarvikkeisiin, kuten palapelialusta, lajittelijat ja palapelilaatikon kannen pidike.

Toimitushinnat löytyvät omalta sivultaan, tutustu myös niihin.

Varasto loppu

Family Time at Christmas -palapelit kuuluvat Falcon de Luxe -brändiin.

Falcon kuuluu brittiläiseen Jumbo Games -yritykseen. Falcon de Luxe -brändin alla valmistetaan laadukkaita palapelejä eri kokoisina ja eri aiheilla, kuten useat joulupalapelit.

Falconin palapelit tunnetaan kestävyydestään ja korkealaatuisista kuvistaan. Useamman kuuluisan kuvittavan kuvittamat palapelit esittävät maisemia, eläimiä, kukkia ja puutarhaa, autoja, junia, moottoripyöriä, joulua, historiallisia kohtauksia tai muita kiinnostavia aiheita. Kuten myös Family Time at Christmas -palapelit.

Falcon de Luxe -palapelit ovat suosittuja palapelien harrastajien keskuudessa, ja ne ovat saaneet kiitosta niiden laadusta, kuvien yksityiskohdista ja kestävyydestä. Jumbo Games on valmistanut palapelejä jo pitkään, ja Falcon de Luxe -brändi on yksi heidän tunnetuimmista palapelisarjoistaan.

Tutustu Pienen Harrastepuodin joulupalapeleihin. Katso myös Falconin 500 palan ja 1000 palan palapelit.

Paino 3,8 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top