Eurographics 1000p Donut party

15,95  sis. alv 24%

Värikkäät ja herkullisen näköiset donitsit ihastuttavat tässä Eurographicsin palapleissä. Minkä värisestä donitsista aloittaisit tämän palapelin kokoamisen?

Tässä Eurographics palapelissä on SmartCut-palat, eli yksikään pala ei ole samanlainen ja palat ovat osittain ”vänkyrät”.

Sopiiko nämä värikkäät ja herkulliset donitsit vaikka koottavaksi yhteissä illanvietossa? 1000 palan palapeli.

Valmiin palapelin koko 67.30 x 48.90 cm.

Varasto loppu

Donitsit palapeli (Donut party) on Eurographicsin 1000-palainen herkkupalapeli. Värikkäät ja herkullisen näköiset donitsit, karkit ja kahvi odottavat palojen pelaajaa. Tervetuloa kalorivapaaseen herkkuhetkeen.

Eurographicsin palapelit on leikattu SmartCut-tekniikalla. Eli palat ovat monimuotoisia ja yksilöllisiä, kuten pienempää tai isompaa palaa, kaarevalla reunalla tai samalla reunalla voi olla useampi nuppi.
Laatikon kannessa sekä sivuilla on SmartCut-merkki, mikäli palapelissä on monimuotoiset palat. 500 palaa ja 2000 palaa sekä peltirasioissa olevat palapelit ovat tavallisilla paloilla.

Donitsit palapeli on valmistettu kierrätetystä kartongista ja painettu kasvipohjaisella musteella.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Eurographicsin palapelien valikoimaan ja löydä myös muita kiinnostavia koottavia.

Lisää eri valmistajia löytyy 1000 palan palapelien valikoimasta. Kokoamista, siirtämistä ja säilytystä helpottavat kokoamisalustat löydät Palapelitarvikkeet-sivulta, jossa myös esimerkiksi palojen lajitteluun suunnitellut lajittelukaukalot. Palapelilaukussa säilyttäminen suojaa myös pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä.

 

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top