Eurographics 1000p Blue Vase – Paul Cezanne

15,95  sis. alv 24%

Paul Cezannen maljakkomaalaus on klassinen asetelma, jossa olevat maljakko, kukat, pullot ja hedelmät helpottavat kokoamisessa. Myös taustan sinisessä värissä on sävyeroja.

Palapelissä on 1000 palaa

Tässä Eurographics palapelissä on SmartCut-palat, eli yksikään pala ei ole samanlainen ja palat ovat osittain ”vänkyrät”.

Palapelin koko koottuna on 67.30 x 48.90 cm.

Varasto loppu

Sininen maljakko palapeli on Eurographicsin 1000-palainen taidepalapeli. Kuvassa oleva Paul Cezannen maalaus Sininen maljakko (Blue Vase) on taidemaalarin teos vuosilta 1885-1887.

Eurographicsin palapelit on leikattu SmartCut-tekniikalla. Eli palat ovat monimuotoisia ja yksilöllisiä, kuten pienempää tai isompaa palaa, kaarevalla reunalla tai samalla reunalla voi olla useampi nuppi.
Laatikon kannessa sekä sivuilla on SmartCut-merkki, mikäli palapelissä on monimuotoiset palat. 500 palaa ja 2000 palaa sekä peltirasioissa olevat palapelit ovat tavallisilla paloilla.

Sininen maljakko palapeli on valmistettu kierrätetystä kartongista ja painettu kasvipohjaisella musteella.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Eurographicsin palapelien valikoimaan ja löydä myös muita kiinnostavia koottavia.

Lisää eri valmistajia löytyy 1000 palan palapelien valikoimasta. Kokoamista, siirtämistä ja säilytystä helpottavat kokoamisalustat löydät Palapelitarvikkeet-sivulta, jossa myös esimerkiksi palojen lajitteluun suunnitellut lajittelukaukalot. Palapelilaukussa säilyttäminen suojaa myös pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top