Elvis Presley -pelikortit

14,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 14,95 .

Elvis Presley -pelikortit Musta ja valkoinen (Black & White).

Korkealaatuiset pelikortit
Virallisella lisenssillä
Pakassa 52 pelikorttia.
Pelikortin koko noin 6 x 9 cm
Valmistaja amerikkalainen Aquarius

Varasto loppu

Elvis Presley -pelikortit valmistaa Pyramid International.

Elvis Presley (1935–1977) oli yksi musiikin historian merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista artisteista. Hänet tunnetaan nimellä ”Kuningas” tai ”Rock ’n’ Rollin kuningas”, ja hän oli yksi ensimmäisistä artisteista, joka toi rock- ja popmusiikin laajempaan tunnettuuteen maailmanlaajuisesti.

Pyramid International on Briteissä toimiva yritys, joka on erikoistunut lisensoidun ja brändätyn tuotevalikoiman valmistukseen ja jakeluun. Yritys tuottaa ja myy erilaisia ​​fanituotteita, julisteita, tulosteita, t-paitoja, mukeja, avaimenperiä, palapelejä ja muita tuotteita, joissa on usein lisensoituja kuvia ja designeja. Elvis Presley -pelikortit kuuluu tähän tuotevalikoimaan.

Pyramid International tunnetaan erityisesti populaarikulttuurin ja viihteen alalta, ja se on saanut oikeudet moniin tunnettuihin brändeihin, kuten elokuviin, TV-sarjoihin, musiikkiin, sarjakuvahahmoihin ja muihin viihdeteollisuuden tuotteisiin. Yrityksen valikoima koostuu usein suosituista brändeistä, kuten Marvel, DC Comics, Harry Potter, Star Wars ja Disney.

Tutustu myös muihin pelikortteihin ja peleihin.

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top