Eurographics 2000p Unicorn Fantasy

24,95  sis. alv 25,5%

30pv alin hinta: 24,95 .

Yksisarviset ja perhoset kuvittavat ihanaa fantasiamaisemaa, johon taustalla näkyvä linna tuo lisää sadun taikaa.

2000 palaa

Valmiin palapelin koko 99,7 x 67,74 cm

Valmistaja kanadalainen Eurographics

Varasto loppu

Unicorn Fantasy palapeli 2000 palaa on kanadalaisen Eurographicsin värikäs fantasiapalapeli. Yksisarviset ja perhoset muodostavat värikkään kuvan, jossa on kokoamista ajatellen paljon yksityiskohtia.

Kanadalaisen Eurographicsin 2000 palaa olevat palapelit ovat tavallisilla paloilla, ei Smart Cut -leikkauksella. 1000-palaiset ja peltirasioissa olevat Eurographicsin palapelit on vänkyröillä paloilla eli Smart Cut -leikkauksella.

Unicorn Fantasy palapeli 2000 palaa on valmistettu kierrätetystä kartongista ja painettu kasvipohjaisella musteella.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Eurographicsin palapelien valikoimaan, sillä Eurographicsin valikoimasta löydät palapelit 100 palan palapelistä aina 2000 palan palapeleihin asti. Syyskuussa tulee valmistajalta uutuutena jopa 5000 palan palapelejä.

Fantasiapalapeli 2000 palaa lisäksi tutustu eri palapelimerkkeihin: eri valmistajia löytyy 1000 palan palapelien valikoimasta ja sivulta, jossa suuret palapelit.

Yksisarvisten ja perhosten kuvittaman palapelin kokoamista, siirtämistä ja säilytystä helpottavat kokoamisalustat löydät Palapelitarvikkeet-sivulta, jossa myös esimerkiksi palojen lajitteluun suunnitellut lajittelukaukalot. Palapelilaukussa säilyttäminen suojaa myös pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä.

Ja jos innostuit siitä, että liimaat palat ja teet yksisarvisista ja perhosista taulun, löydät palapeliliimat tarvikkeita esittelevältä sivulta.

Paino 1,8 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top