Eurographics 500p Dragon Kingdom

13,95  sis. alv 25,5%

30pv alin hinta: 13,95 .

Lohikäärmeiden valtakunta -palapeli.

Palapelissä on 500 palaa, jotka ovat normaalia isommat.
Valmis palapeli vastaa kooltaan 1000 palan palapeliä.

Valmiin palapelin koko 67.3 x 48.9 cm.
Valmistaja Eurographics.

Varasto loppu

Dragon kingdom palapeli 500 palaa on kanadalaisen Eurographics Puzzlesin valmistama lohikäärmepalapeli.

Lohikäärmeet hallitsevat valtakuntaansa, linna näkyy taustalla.

Kanadalaisen Eurographicsin 500 palan palapelit ovat tavallisilla paloilla, ei Smart cut -leikatut kuten 1000 ja 550-palaiset. Palapelissä on tavallista suuremmat palat ja 500-palainen onkin valmiina 1000-palaisen kokoinen.

Dragon kingdom palapeli 500 palaa on valmistettu kierrätetystä kartongista ja painettu kasvipohjaisella musteella.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Eurographicsin palapelien valikoimaan, sillä Eurographicsin valikoimasta löydät palapelit 100 palan palapelistä aina 2000 palan palapeleihin asti. Syyskuussa tulee valmistajalta uutuutena jopa 5000 palan palapelejä.

Lohikäärme-palapeli 500 palaa lisäksi tutustu eri palapelimerkkeihin: eri valmistajia löytyy 1000 palan palapelien valikoimasta ja sivulta, jossa suuret palapelit.

Kaikki 500-palaiset pelattavat löydät kootusti samalta sivulta aiheita maisemista fantasiaan, eläimiin ja kulkuvälineisiin.

Kaikki palapelikoot lasten palapeleistä suuriin palapeleihin löydät yhdestä osiosta.

Palapelin kokoamista, siirtämistä ja säilytystä helpottavat kokoamisalustat löydät Palapelitarvikkeet-sivulta, jossa myös esimerkiksi palojen lajitteluun suunnitellut lajittelukaukalot.

Palapelilaukussa eli -salkussa säilyttäminen suojaa myös pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä. Tämä Eurographicsin 500-palainen sopii palapelilaukun alustalle loistavasti.

Ja jos innostuit siitä, että liimaat palat ja teet lohikäärmeiden valtakunnasta taulun, löydät palapeliliimat tarvikkeita esittelevältä sivulta.

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top