Pieces & Peace 500p Summer Paradise

15,95  sis. alv 25,5%

30pv alin hinta: 15,95 .

Matkusta tämän palapelin mukana kesäiseen paratiisiin.
500 palaa
Valmis koko 47.80 x 34.20 cm.
Valmistaja Pieces & Peace.

Varasto loppu

Summer Paradise palapeli 500 palaa on Heln.illustration kuvittama kesän lämpöä hehkuva kuvitus. Nainen nauttii auringosta, itämaiset matot värittävät seiniä. Uima-allas odottaa uimareita.

Värialueet ja niiden muodot auttavat kokoamisessa ja palojen paikan hahmottamisessa. Upeat värit innostavat kokoamaan.

Ranskalainen Pieces & Peace valmistaa korkealaatuisia palapelejä. Palat menevät nätisti vain omille paikoilleen ja palojen pinta on himmeä. Valmistaja lahjoittaa 1 euron jokaisesta myydystä palapelistä.

Summer Paradise palapeli 500 palaa lisäksi tutustu myös muihin palapelikaupan 500-palaisiin ja löydä innostavaa koottavaa.

Palapelin kokoamista ja siirtämistä helpottaa rullattava tai kova alusta, jossa keskeneräistä peliä on helppo siirtää ja säilyttää. Tutustu alustoihin ja esimerkiksi lajittelukaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Lahjaideat -sivuilla löydät mitä ihanimmat lahjat päivänsankarille tai esimerkiksi opinnoistaan valmistuneelle. Palapelikorvakorut, 3D-palapelit, kangaskassit, mukit ja esimerkiksi Exit-palapelit ovat mukava muistaminen.

Myös palapelikaupan lahjakortti joko myymälään tai verkkokauppaan on varmasti mieleinen lahja. Verkkokaupaan käyvän lahjakortin saat suoraan sähköpostiin.

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top